Start‑up Skladon vstoupil do nové etapy s WMS v cloudu

Zdeňka Linková Aimtec
4. 6. 2019 | 2 minuty čtení

Říká se, že Česká republika je zemí e-shopů. Žádný e-shop se ale neobejde bez kvalitní logistiky, což dobře vědí zakladatelé ostravské společnosti Skladon. Využili díry na trhu a před čtyřmi roky založili, po výhře ve startupové soutěži, vlastní firmu. Nyní otevřeli nové fulfillmentové centrum, které poskytne zázemí pro další růst společnosti. V hale byste ale marně hledali serverovnu pro WMS.


Zleva: Zdeňka Linková (Aimtec), Patrik Babinec, Konstantin Margaretis, Miloš Halecký (všichni Skladon), Marek Šabatka (Aimtec)

Slavnostní otevření distribučního centra 22. května bylo ve znamení startupového nadšení, které se postupně přeneslo i na zástupce z řad dodavatelů, investorů a dalších podporovatelů mladé společnosti. Energie a víra v podnikatelský záměr Skladonu byla poznat z projevů zakladatelů i náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje, Jakuba Unucky: „Jsem rád, že takto ambiciózní firma vznikla právě na území Moravskoslezského kraje,“ uvedl. Zakladatelé Konstantin Margaretis, Patrik Babinec a Miloš Halecký se shodli, že zásadní jsou strategická partnerství, která se podařilo uzavřít, ať už na straně investora, nebo dodavatelů a týmu, který neúnavně pracuje na nových řešeních a vývoji aplikace MySkladon.

Majitelům e-shopů usnadňuje orientaci a práci s objednávkami, vratkami nebo reklamacemi. Konstantin Margaretis naznačil další směřování Skladonu: „Chceme řešit automatizaci a digitalizaci a expandovat do světa. Nebude to jednoduché a neobejde se to bez financí, partnerství a tvrdé práce všech lidí ve Skladonu.“ 

My v Aimtecu nemůžeme jinak, než držet palce dalšímu vývoji. Těšíme se, jak se společně se Skladonem bude rozvíjet i cloudová verze našeho WMS, která byla vůbec poprvé nasazena právě tady.

Sdílejte článek

Top novinky
z oblasti logistiky, IT a výroby.

Přihlaste se k odběru Aimtec Insights

Přihlášením k odběru novinek souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Dostávejte souhrn novinek
ze světa logistiky, výroby a IT do mailu.

Přihlaste se k odběru Aimtec Insights

Přihlášením k odběru novinek souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Mohlo by Vás také zajímat

loading